Aagaard Movies

Seneste anmeldelser

Avengers Endgame

5/5
"Det her er den bedste, sørgeligste og sejeste film jeg har set. det her er et mesterværk og vil blive husket som den bedste film i verden."
Jimmi Leland

Wonder Woman 1984

5/5
"En vellykket men anderledes W.W film. Filmen er velproduceret med et smukt budskab. Episk score. Der er ikke så mange actionscener med men dem vi fik fungeret. Den er meget anderledes i forhold til den første hvilket er både godt og skidt. Jeg håber det bliver muligt at opleve den i biografen."
Ane Dorte Mikkelsen
guardians-of-the-galaxy

Guardians Of The Galaxy

5/5
"Den seneste 'Avengers' var fantastisk og hvert afsnit i 'Iron Man'-serien er forrygende, så er 'Guardians of the Galaxy' endnu bedre. Sommerens blockbuster er ankommet! "
Mikkel Dalsen

The Lost World

4/5
"Modsat handlingen i den første, hvor mennesket forsøgte at tæmme naturen, så er vi nu i den modsatte grøft, hvor tingene skal have have lov til at gå sin gang. Det lyder umiddelbart som en god idé, men for at være helt ærlig så er filmen mest spændende når skibet ankommer til San Diego."
Finn Laursen

Alice in Wonderland

5/5
"Intet sted i verden findes der så mange mærkelige skabninger som i Wonderland, og ingen lokalitet i verden er derfor mere oplagt at lave film om for amerikanske Tim Burton, hvis frodige fantasi på det nærmeste er uden grænser."
Ane Dorte Mikkelsen

The Fate Of The Furious

3/5
"Det er vanvittige idéer, man kun som drengerøv kan respektere, hvis ikke man i længden tog sig selv i at ærgre sig over, at man havde glemt ørepropperne derhjemme."
Dorte Thorkildsen

Captain Underpants

5/5
"Både børn ned til fem-års alderen og voksne, der stadig har en lille rod indeni sig, vil more sig fortrinligt i biografen."
Mads Lybeck Andersen
Aladdin film 1992

Aladdin

5/5
Historien om to personer der på flere måder er adskilt af en mur, men som brændende ønsker et andet liv, tilsat ægte Disney-magi og en klassisk skurk, er en vellykket opskrift på en mindeværdig succes.
Lone Hovman Møller

Det Regner Med Frikadeler

5/5
"Deb besidder ikke samme dybde og charme som den ubestridte animationskonge: Pixar. Alligevel tilfredsstilles øjet af de bløde billeder og bøjelige figurer, alt imens det farvemættede madorgie har en bizar tiltrækningskraft."
Trine Rolighed Svensen

Captain America - Civil war

5/5
"Som Marvel-fan må man overgive sig, men nye seere kan ikke forvente at kunne følge med her. Dertil er universet blevet for indforstået. [...] Det er, som om forfatterne er begyndt at skrive med publikums forventninger in mente. Jeg glæder mig personligt bare til mere."
Malene Hansen

Nyhedsbrev

Du er tilmeldt nyhedsbrevet

Der skete en fejl, prøv igen.

Aagaard Movies will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.